Little blue bears

Little blue bears

Múlt héten úgy döntöttem, hogy meglepem magam egy aprósággal, mivel eléggé sűrű hetek állnak a hátam mögött. Az utóbbi időkben elég sok gondom volt a hajammal, két éve egy súlyosabb hullási rohamot kapott, amiután leálltam a festetéssel és szorgosabban elkezdtem vágattatni. Nagyjából mostanára kezdett normalizálódni a helyzet, ráadásul 15 éves korom óta először látom az eredeti hajszínemet (és a félévente felbukkanó ősz hajszálat, aminek már kevésbé örülök.)

Így aztán pénteken fogtam magam és megrendeltem végre a Sugarbearhair Vitamint. Elsőre csak egy havi adaggal szeretném kipróbálni, és csodát nem várok tőle, de hátha kiderül, hogy jó valamire. Az első kellemes meglepetés ma reggel ért, amikor telefonáltak, hogy már meg is érkezett. Kivételesen az express szállítást kértem, de arra én sem számítottam, hogy már három nap múlva kézbe vehetem. No de ugorjunk, hogy mit is lehet tudni ezekről a kis mackókról.

Ami a legfontosabb számomra, hogy gumimacik. Ez csak azért számít nekem mert utálok tablettékat lenyelni egészen kicsi korom óta. Márpedig a vitaminok általában fél öklömnyi borzalmak szoktak lenni, így nagyon örültem ennek a verziónak. A másik fontos részlet, hogy gluténmentes (és vegán, és szójamentes és… még sok minden nincs benne, ami másnak fontos lehet). A legtöbb haj- és körömerősítő úgy kezdődik, hogy búzacsíra, és itt számomra már meg is bukik a történet, ennél viszont megnyugodhatok, hogy nem lesz baj.

Napi kettőt kell elfogyasztani és holnap reggel esek majd nekik, úgyhogy egy hónap múlva jelentkezem az eredményekkel. Egyelőre az a biztos, hogy a macik nagyon aranyosak, igazi gyerekvitamin illatuk van (kissé sok nekem, de elviselhető) és tényleg nagyon aranyos a csomagolása. Az egy havi adag mellé egy aranyos kis pánt, matrica és kulcstartó is be van dobva. A kedvencem pedig a számlán szereplő „Köszönjük Szépség” felirat. Nem is értem, hogy mi a cégnél mért nem így szoktuk zárni a saját számláinkat.

Last week I’ve decided that it was time for a little something from me to me, as I had some pretty rough weeks behind me. I used to have a lot of problems with my hair. It all started about two years ago with increased hair loss, so I quickly stopped with the dying and frequented my haircuts. By now it’s starting to look like it’s old self, and as a bonus I can see my original hair color after 8 years of purple, red and slightly blondish (also that one grey strand that keeps showing up every half year and I’m not impressed by it.)

So last Friday I’ve quickly signed up for a batch of the Sugarbearhair Vitamin. I started out with one month’s supply at first. I’m not really expecting any mind-blowing results, tough I’m happy to be corrected on that. The first nice surprise was the speed of the delivery. I barely arrived to work when the receptionist called me that a package arrived for me. I did choose express shipping this time (usually go with normal delivery) but I sill didn’t think I’d have them in my hands this early. So let’s see what I’ve signed up for exactly.

Most importantly they are gummy bears. Not that I have a keen liking for them, however I have hated to swallow pills, ever since I was a child. Which is especially worse when we are talking about vitamins, they do tend to be the size of a 4 year old’s hand. So best feature, they are not going to get stuck in my throat and kill me. Yay! The other great thing is that they are gluten free (and vegan, and soy free… and a lot of other things, which might be important to some). Most hair and nail supplements contain some kind of wheat derivative, which instantly makes them unusable for me. Now, there’s a version I can trust.

You need to take two daily, which I’ll begin tomorrow in the morning so please expect my full review in a month. What I can guarantee so far is that they look really cute, have that certain kid’s vitamin smell (maybe a little bit too much for me but let it be the biggest flaw) and the packaging is really nice and sweet. You also get a little band, a key chain and a sticker with one month’s supply. And by far my favorite is the closing line on the invoice „Thank you Beautiful”. I wonder why we don’t enclose our own invoices like this at the company, it would be a hit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *