Sölden

Sölden

Míg ez a hét (végre!) a munka jegyében telt el, múlthéten a kis család felkapta magát és elcsobogtunk 11 órán keresztül egészen Ausztria határáig, Söldenbe.

A síelés tulajdonképpen az a sport, ami jóvá teszi az utazást. Nem mondom, hogy egy élmény 11 órán keresztül összehjatogatva lenni, de mivel 5 nap tömény testmozgás követi így könnyebben lenyelhető az út. A megfelelő mennyiségű könyvvel felszerelkezve – esetünben kettő – tulajdonképpen egészen kellemes. Kifejezetten az a rész, amikor a magyar tájképet felváltja a szépen-lassan hegyesedő osztrák-német vidék.

Sokat írásban nem is mesélnék erről, beszéljenek a képek. Igazából csak a számomra legérdekesebb dolgot osztanám meg külön. Volt ugyanis lehetőségem felmászni 3250 méterre a legmagasabb hegy tetejére, és mindenkinek akinek valaha ilyen lehetősége lesz ajánlom, hogy azonnal használja ki. Pótolhatatlan élmény (ahogy remélem a képek is bizonyítják).

Hihetetlenül örülök, hogy ezennel hivatalosan is túl vagyok a 21. síszezonomon, hála a családomnak akik már 2 évesen lécre tettek. Mondjuk elképzelésem sincs, hogy mi lehetett a koncepció… pici meg törékeny, rakjuk fel a hegyoldalra! Ha leesik max szerzünk másikat! J

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *