Kylie és Maliboo

Kylie és Maliboo

Lassan három hete érkezett meg a kis sminkasztalomra a család legújabb, nagy becsben tartott tagja. Elkaptam véletlenül egy kedvezményt, amivel mindössze $5 volt a szállítás, és azonnali hatállyal landolt a kosárban a Kylie Maliboo lipkit.

Igazából már nagyon régen ki szerettem volna próbálni őket, de kicsit bizonytalan voltam. Létezik, hogy annyira tökéletesek, mint ahogy írják? Vagy egyszerűen, ha valaki már megszerezte, akkor a márka miatt nem akarná lehúzni a terméket? Minden esetre ezt a lehetőséget ki kellett használni.

photo-2016-10-23-16-10-29
Megérkezett

Az első hatalmas pozitívum, hogy pénteken reggel megrendeltem és következő hét szerdán már délelőtt megérkezett vele a postás. Ráadásul semmi gond nem volt a trackinggel. Pontosan láttam mikor szállt fel Amerikában és mikor érkezett meg Ferihegyre. Ötből öt.

A csomagolás hibátlan. Kis fekete, semmi extra doboz. Belül alaposan kibélelve, hogy ne eshessen baja a valódi tartalomnak. A Kylie által mellé tett üzenet pedig egészen aranyos, hiába köze sincs igazából a márka „asszonyához”.

photo-2016-10-23-15-59-01De hogy végre rátérjünk a rúzsra, szeretném azzal kezdeni, ami először elkezdte piszkálni a csőröm… jobban mondva az orrom. Semmi kifogásom az édes illatok ellen, de ez… hűha, hát, ha nem illanna el felkenés után relatíve hamar azt hiszem válóok lenne. Sajnálom, de számomra borzalmas. Ám a jó hír az, hogy itt vége is a rossz pontoknak.

A formulája isteni, nagyon könnyen lehet vele dolgozni és még csak nem is foltoz. Hamar megszárad, de éppen csak annyira, hogy rendesen össze lehessen dolgozni egyentelesen. Még egy relatíve smink analfabétának is bombabiztos választás.

photo-2016-10-23-16-07-34
Swatch

Ceruzát eddig minden alkalommal használtam alá, mert azt hallottam, hogy úgy van kisebb esély a száraz, húzódó érzésre. Ebben lehet valami, vele együtt nagyjából 3 órával a felvitel után kezdtem el érezni, hogy talán ideje lenne hidratálni, de abszolút nem vészes módon. Első alkalommal egy kávézásra vetettem be. Nemcsak hogy lerobbanthatatlan volt a folyamatos iszogatás ellenére, de még a poháron se hagyott nyomot! Meggyőzött, azt kell mondjam. A swatchon remélem látjátok, hogy milyen árnyalata van természetes fénynél (épp az utolsó őszi sugarakat sikerült elkapni).

Végső értékelés: a szag feldolgozhatatlan (számomra), de az eddigi teljesítménye alapján ezt elnézem neki. 5/4 pontot adnék rá (megbocsátom, de elfelejteni nem tudom…). Az, hogy megéri-e az árát… Érdekes kérdés. Saját magam jutalmazására vettem meg, mikor elkészültem a szakdolgozatommal és így amondó vagyok, hogy megérdemeltem ezt a kis meglepit. Így, hogy ennyire bevált pláne nem érzem, hogy kidobott pénz lett volna. Ha valamelyik színbe beleszeret az ember, akkor úgy gondolom, hogy megéri beruházni rá. Abszolút megérdemel az ember lánya egy kis kényeztetést néha-néha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *