L.O.V me some L.O.V

L.O.V me some L.O.V

001
Zsákmány

A napokban megérkezett Magyarországra egy új kozmetikai márka az L.O.V cosmetics és azonnal felkeltette az érdeklődésemet.

Előzetesen elmondom, hogy ami a kozmetikumokat illeti, nem vagyok annyira kísérletező típus. Szeretek utána járni a dolgoknak és nem magamon tesztelgetni, de itt ugye más lehetőség kevéssé adódott. Viszonylag kevés értékelést találtam róla első körön, Youtubeon szinte csak német nyelvű tapasztalatokról mesélő videók kerültek elém, amivel sokat sajnos nem tudok kezdeni. Angol, semmi gond; francia… szótárral menne, na de a német. Talán majd egyszer.

Ami viszont meglepett, hogy angol nyelvű honlapot sem találtam hozzá. Viszont a képek a lov.eu-n abszolút meggyőztek így hát felkerekedtem és a Corvin plazában le is táboroztam a stand előtt.

A csomagolások elsőre megnyertek. A letisztult vonalak, elegáns, fekete kis üvegcsék egyszerűsége nálam mindig nyerő. Egyetlen kivétel van számomra, a tarka Too Faced cosmetics, de arról majd a későbbiekben.

Szóval elkezdtem mazsolázni és végül kettő termék kötött ki a kosaramban. A Perfectitude primer és a Browttitude szemöldökszérum (zseniálisak az elnevezések). Primert eddig bevallom nem használtam és a Catricetől készültem beszerezni egyet, de mivel a L.O.V testvérmárkája így gondoltam teszek egy próbált. A Browtitude pedig szimpatikus  amolyan ’nem kockáztatok nagyot’ típusú befektetés. Jobban bosszant egy használhatatlan paletta, mint ha ő nem működik.

Külön-külön az első próbák alapján a következőket mondhatom el:

L.O.V Perfectitude:

Mattító primer, a csomagolása egy halvány rózsaszín kis tubus. Táskába ideális. Eddig jól záródik és különösen tetszik a kis csőr megoldás az adagolásnál. Jobban szeretek több részletben kevesebb terméket felvinni, mint festékhengerrel átkenni az arcomat 4 cm vastagon.

A krém enyhe színnel rendelkezik, ami nekem első használatnál egyenletessé tette az arcomat. Én éreztem rajta egy nagyon enyhe illatot, amit nem feltétlen neveznék kellemesnek, de ehhez több próba kell, hogy biztosra meg tudjam határozni. Hosszútávon nem volt zavaró, a púder illata azonnal elfedte. A textúrája pedig kellemesen selymes.

L.O.V Browtittude:

Technikailag ez egy szérum, ami kicsit meglepett. Gélre számítottam, de ha beváltja az ígéreteket (revitalizál és fixál) akkor semmi ok a panaszra. A csomagolását imádom, picike, masszív, és igen, ott az a bizonyos kattanás a lezárásnál, hogy helyesen el van tekerve minden és nem fog a táskába folyni. Köszönöm, nekem ez egy fontos pont. Három színben lehet kapni, egy áttetsző, szőke/világos kiadás és a barna/sötét kiadás. Ez természetesen az utóbbi.

Ellenben a szagnál kicsit bukik. Számomra ennek kifejezetten rossz az illata, szerencsére azonban csak száradásig tapasztaltam. Igaz jobb ma egy natúr szagú termék, mint holnap egy túlparfümözöttség okozta allergiás reakció. Ha ennyi szépséghibája lesz, akkor boldogan maradok mellette.

Összefoglalva, eddig nekem tetszenek. Hamarosan becheckolok hosszabb használat után is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *